https://www.haskovo.net/news/514197/dezinfektsiraha-izbiratelnite-sektsii-shte-meryat-temperaturata-na-chlenovete-na-sik

Фирма Екопрофесионал извърши стриктно пълна дезинфекция на тенис кортовете в парк Кенана, град Хасково, след тренировките Григор Димитров. https://bntnews.bg/news/do-momenta-nyama-zarazeni-s-koronavirus-ot-kontaktnite-na-grigor-dimitrov-v-haskovo-1061455news.html
Масова дезинфекция в хасковските училища заради опасността от Ковид-19 Фирма Екопрофесионал активно се включи с пълния си ресурс от хора и техника в овладяването на пандемията от коронавирус COVID-19.

Дезинфекциране на катедралният храм на Хасково „Успение на Пресвета Богородица” от фирма Екопрофесионал. В събота 14.03.2020 църквата беше напръскана с препарат от фирма Екопрофесионал.

Дарител осигури дезинфекцията на църквата „Успение Богородично" Хасково(14 март 2020) Като част от мерките за борба с коронавируса беше извършена пълна дезинфекция на катедралния православен храм на Хасково- "Успение на Света Богородица". Пресфото-БТА снимка: Ники Матанов(ВШ)

 

 

4s

5s
 Фирма Екопрофесионал дезинфекцира храмовете в град Хасково по време на пандемията Ковид19